Ο Παναθηναϊκός όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντζάρ Σποράρ.

Ο Παναθηναϊκός όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντζάρ Σποράρ. Ο 28χρονος Σλοβένος επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδα του.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας και μάλιστα είναι και συμπαίκτης με το μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» Τσέριν. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε τους δύο παίκτες να συνεργάζονται στον αγώνα ΣλοβενίαΣερβία για το 1-2 των γηπεδούχων.

Ο Σποράρ είναι ένα κλασικό φορ, 9αρι που επειδή είναι ταχύς παίζει οριακά στην πλάτη του αντίπαλου αμυντικού για να εκμεταλλευτεί με μία πάσα την ταχύτητά του και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Ο 29χρονος επιθετικός παίζει ανάμεσα στα χαφ και στα στόπερ και πολλές φορές κατεβαίνει να ζητήσει την μπάλα για να δημιουργήσει φάσεις. Του αρέσει να παίζει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης για αυτό και πολύ δύσκολα τον δούμε δίδυμο με τον Ιωαννίδη.

Όταν υπάρχουν καλά χαφ και μπορούν να τον τροφοδοτούν σωστά προσφέρει πάρα πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Την περασμένη σεζόν ο Σποράρ αγωνίστηκε σε 35 ματς πρωταθλήματος με την Μίντλεσμπρο, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ. Γενικά είχε ακούσει πολύ καλές κριτικές και όταν παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στην αγγλική ομάδα στην Πορτογαλία λέγεται ότι πανηγύριζαν.

Ο 28χρονος φορ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα είναι τετραετούς διάρκειας. Ο Σλοβένος θα λαμβάνει 1,1 – 1,2 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος «πράσινος» ενώ η ομάδα της Λισαβόνας θα λάβει 3,2 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφή του.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ