Το πρώτο γκολ του με το «τριφύλλι» χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός και ο Λεβαδειακός συναντήθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Oι «πράσινοι» έκαναν το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0. Χωρίς νίκη παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε να ξεκουράσει τον Πέρεθ, εν όψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην πρώτη καλή φάση του ματς, μόλις στο 4’, ο Αϊτόρ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μάρκοβιτς έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά χωρίς ουσία. Αϊτόρ και Παλάσιος έκαναν τη διαφορά μεσοεπιθετικά στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε άμεσα στροφές και πήρε ξανά τον έλεγχο.

Στο 79’ ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συνδυάστηκε με τον Κουρμπέλη, βγήκε από πλάγια θέση τετ α τετ με τον Μάρκοβιτς, αλλά το πλασέ που έκανε δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 84’ ο Βινίσιους έσωσε την ομάδα του με εξαιρετική απόκρουση σε προβολή του Σπόραρ.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη, μετά την αποβολή του Πάουλο Βινίσιους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο περιθώριο του ματς, συγκεκριμένα στο ημίχρονο, τιμήθηκαν οι Γιάννης Καλιτζάκης, Κώστας Μαυρίδης, Σπύρος Λιβαθηνός και Νίκος Καρούλιας για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Πουγγούρας, Σάρλια, Γκάνεα (41′ Σάντσες), Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Τσέριν, Βέρμπιτς (62′ Πέρεθ), Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ (89′ Ιωαννίδης).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Βήχος, Κωνσταντινίδης, Μεχία, Χαμόντ (46′ Σβάρκα), Μπελμόντ (81′ Βουτσάς), Βρακάς (66′ Νίκας), Λούα Λουα (46′ Μουτίνιο), Δούμτσιος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Απειλεί από δύσκολη γωνία ο Παλάσιος:




1-0, παρθενικό γκολ του Βέρμπιτς με κεφαλιά:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ