Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός των πολλών τελευταίων ετών δεν θυμίζει σε κανένα επίπεδο στο ποδοσφαιρικό τμήμα την παλιά δυνατή ομάδα. Tουλάχιστον  μέχρι και την εποχή της πολυμετοχηκότητας. Η Θύρα 13 στα κάγκελα! Πολλά χρόνια χωρίς τίτλο, και μια τετραετία χωρίς Ευρώπη,  Αλλά και η νέα χρονιά με τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποτελέσματα δεν δείχνει […]

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός των πολλών τελευταίων ετών δεν θυμίζει σε κανένα επίπεδο στο ποδοσφαιρικό τμήμα την παλιά δυνατή ομάδα. Tουλάχιστον  μέχρι και την εποχή της πολυμετοχηκότητας.

Η Θύρα 13 στα κάγκελα!

Πολλά χρόνια χωρίς τίτλο, και μια τετραετία χωρίς Ευρώπη,  Αλλά και η νέα χρονιά με τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποτελέσματα δεν δείχνει ότι θα φέρει την άνοιξη που περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Η Θύρα 13 που τώρα τελευταία είναι ξανά πολύ ενεργή για τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, παίρνει θέση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς αποφασίσαμε, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, να δώσουμε, ακόμα μια φορά, πίστωση χρόνου. Προϋπόθεση ήταν να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Μεταγραφές, επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απομάκρυνση τοξικών προσώπων από την Διοίκηση. Αλλά και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο η πρόσληψη σοβαρού προπονητή. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ο χρόνος που σας δώσαμε τελειώνει

Τόσα χρόνια οι ντροπιαστικές ήττες, οι επακόλουθοι αποκλεισμοί καθώς και οι ερασιτεχνικοί σας χειρισμοί έχουν μικρύνει επικίνδυνα την ομάδα και απομάκρυναν τον κόσμο.

Δεν χωράει ο νους κανενός σκεπτόμενου φιλάθλου για ποιον λόγο δεν γίνονται πασιφανείς κινήσεις για την βελτίωση της θέσης της ομάδας.  Ενώ υπάρχει εμμονή στην επανάληψη των ίδιων λαθών κάθε χρόνο. Είναι τόσο ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει που είναι λογικώς επακόλουθο να εξυφαίνονται θεωρίες συνωμοσίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αδυνατούμε να πάμε από το Α στο Β έχοντας αποτύχει αδιαλείπτως για μια δεκαετία.

Πρέπει να σεβαστείτε ότι μείναμε δίπλα στην ομάδα, την στηρίξαμε και δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα για να μην καταστραφεί ο σύλλογος.  Παρά τον ιστορικά πρωτοφανή διασυρμό.

Είναι ξεκάθαρο οτι με την συνταγή που ακολουθείτε δεν βγάζουμε χειμώνα και εσείς κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

Πάρτε παίχτες, διώξτε τους τοξικούς, μιλήστε στον κόσμο για να μας βρει η χρονιά νικητές και να δούμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει το απαιτούμε

Δώστε επιτέλους λύση γιατί δεν θα διστάσουμε να την δώσουμε εμείς

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ