Ο Μέντες θέλει, ο παίχτης θετικός, ο Αλαφούζος ψήνεται...

Ο Χάμες Ροντρίγκες εδώ και καιρό ψάχνει ομάδα. Θελει να επιστρέψει στην Ευρώπη, στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Η “εξορία” του στο Κατάρ τον έχει αναγκάσει να ψαχτεί και σε άλλα πρωταθλήματα, εκτός της Ελίτ.

Η ανάγκη, αν την χαρακτηρίσουμε έτσι, τον ωθεί ακόμη και σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό.

Οι φήμες έφτασαν μέχρι και την Ελλάδα. Με τα Κολομβιανά μέσα μάλιστα να ονοματίζουν και την μία εκ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Σύμφωνα με το «eltiempo», ανάμεσα στις επιλογές του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο οποίος δεν είναι πλέον σενάριο φαντασίας, πως τσεκάρει τον παίκτη και το κασέ του. Και από αυτά που έχουν προκύψει από τις διερευνητικές επαφές μάλλον θα εκπλαγείτε πόσο είναι ικανός να πέσει οικονομικά ο παίκτης για να πάει σε ομάδα με σωστό πρότζεκτ που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τα πουλάκια της πιάτσας μάλιστα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει μυριστεί ευκαιρία και σκοπεύει να μην το αφήσει έτσι. Με τον Κολομβιανό παιχταρά φυσικά να δέχεται και από αλλού …φλερτ. Όμως ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει από νωρίς την περίπτωση του και αναμένουμε εξελίξεις.

Ο Μέντες είναι αυτός που δουλεύει την περίπτωση του, και με Ελλάδα έχει καλές επαφές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η πλευρά Αλαφούζου είναι ήδη “ψημένη” για να ταράξει τα νερά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, και η υπέρβαση θα μπορούσε να γίνει. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Γιοβάνοβιτς κατά πόσο θέλει τον Χάμες στην ομάδα που φτιάχνει.

Οι εξελίξεις όπως και να πάνε θα είναι πολύ γρήγορες. Άλλωστε η προθεσμία πλησιάζει στο τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ