Δεν πάει το μυαλό σας, αλλά έπεσε σε ατόπημα και ο κόουτς είναι τρελαμένος.

Με την προετοιμασία για την νέα σεζόν είχε στόχο και φιλοδοξίες, αλλά γρήγορα ο Γιοβάνοβιτς τον προσγείωσε στην πραγματικότητα.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους πως με τον Μπρινιόλι και τη μεταγραφή του Λοντίγκιν θα ήταν ο Νο3 στην ιεραρχία. Ασήκωτο, αλλά ούτε και ο Γιοβάνοβιτς θα τον ήθελε εκεί, γιατί θα προτιμούσε ένα εξελίξιμο τερματοφύλακα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε την χαριστική βολή στον Σωκράτη Διούδη από την στιγμή που δε δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαιρι.

Του ζητήθηκε να βρει άμεσα ομάδα, και εχει ειδοποιηθεί και ο μάνατζερ του. Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει οριστικά και να μείνει στο συμβόλαιο του θα είναι εκτός από την πρώτη ομάδα…τουλάχιστον.

Το κλίμα δεν είναι και το ιδανικό και δεν ξέρουμε αν έχει παιχτεί και τίποτα άλλο στα αποδυτήρια…

Πλέον στα 29 του και με περισσότερους από 120 αγώνες κάτω από τα δοκάρια του τριφυλλιού, ο πρώην διεθνής κίπερ είναι στο ψάξιμο. Πέρσι είχε πρόταση από Πολωνία, αλλά φέτος δεν εχει έρθει τίποτα ακόμα.

Εκτός από τον Σωκράτη Διούδη το ρεπορτάζ κάνει λόγο και για άλλο παίκτη του Παναθηναϊκού που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Δεν πάει το μυαλό σας, αλλά έπεσε σε ατόπημα και ο κόουτς είναι τρελαμένος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ