Τα «πράσινα» θα φορά και την νέα σεζόν ο Χουάνκαρ.

Ήταν γνωστό εδώ και πολύ ημέρες αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Χουάνκαρ, με τον 32 Ισπανό αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ επικυρώθηκε με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που έχει διάρκεια έως το 2024. Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στους Κυπελλούχους Ελλάδας το καλοκαίρι του 2020, αποτελεί βασικό στέλεχος του Τριφυλλιού την τελευταία διετία κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική ανάπτυξη της ομάδας και στην επιστροφή στους τίτλους και την Ευρώπη.

Στην πορεία προς την κατάκτηση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκε σε έξι 90λεπτα συμπεριλαμβανομένου του τελικού, ενώ στη διάρκεια της σεζόν κατέγραψε 37 συμμετοχές (31 στο πρωτάθλημα), δύο γκολ και τρεις ασίστ. Συνολικά μετράει 62 παρουσίες με τους Πράσινους.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου γι’ αυτή την ομάδα, για τους οπαδούς, για τους συμπαίκτες μου, για τον προπονητή και το τιμ του, για τους εργαζόμενους στον σύλλογο» δήλωσε ο Χουάνκαρ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ