Οι «πράσινοι» κέρδισαν και τους Κύπριους στην Αυστρία.

Προπονήσεις και φιλικά στην Αυστρία δίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου γίνεται στο Μπαντ Έρλαχ.

Οι «πράσινοι», κατά την παραμονή τους επί αυστριακού εδάφους, επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για την καινούρια χρονιά, δουλεύοντας εντατικά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, με την Κυριακή (09/07) να δίνουν ακόμα ένα φιλικό ματς.

Συγκεκριμένα, αντιμετώπισαν την ΑΕΚ Λάρνακας και την κέρδισαν με 3-1. κάνοντας το «πέντε στα πέντε» στους αγώνες που έδωσαν στην Αυστρία.

Σκόρερ, από το «τριφύλλι», χρίστηκαν οι Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης και Γερεμέγεφ.

H εξέλιξη του φιλικού:

3’ Ωραίος συνδυασμός από δεξιά με Τζούρισιτς και Παλάσιος, ο Σέρβος μπαίνει στην περιοχή και γυρίζει προς το πέναλτι, όπου ο Αργεντινός σουτάρει για να κοντράρει καθοριστικά ο Τόμοβιτς.

9’ Ο Μαντσίνι περνάει δεξιά στον Τζούρισιτς, ο οποίος και πάλι γυρίζει στο ύψος του πέναλτι με τον επερχόμενο Κλεϊνχέισλερ να σουτάρει και τον τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα.

40’ Απρόσεκτο γύρισμα του Άνχελ Γκαρσία προς τον Τόμοβιτς, ο Μαντσίνι βγαίνει γρήγορα στην μπάλα, κλέβει αλλά χάνει το τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει το πλασέ του.

48’ Ο Γερεμέγεφ παίρνει την μπάλα κοντά στη μεσαία γραμμή και πασάρει στον Μπερνάρ, αυτός ανοίγει την μπάλα δεξιά στον Παλάσιος που γυρίζει συρτά στη μικρή περιοχή και ο Μλαντένοβιτς ως τρέιλερ σκοράρει.

59’ Απίθανο σόλο του Βαγιαννίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα 30 μέτρα έξω από την περιοχή, πέρασε ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές και με δυνατό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Τούμπα!

63’ Νέο πανέμορφο γκολ, με τον Γερεμέγεφ να υποδέχεται την μπάλα τρία μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή από πάσα του Μπερνάρ και με βολέ στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά μέσα από τη γραμμή.

65’ Δυνατό σουτ του Λόπες από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46′ Λιοντίγκιν), Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (62′ Φικάι), Μάγκνουσον (65′ Κάτρης), Χουάνκαρ (46′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (46′ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (62′ Ζέκα), Παλάσιος (62′ Βέρμπιτς), Τζούριτσιτς (46′ Μπερνάρ), Μαντσίνι (62′ Αϊτόρ), Σπόραρ (46′ Γερεμέγεφ).

ΑΕΚ Λάρνακας (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Τούμπας, Κάσας, Κατελάρης, Τόμοβιτς, Καμπεζάλι, Φαράζ, Μάμας, Λέδες, Γκάμα Φραμ Σολ, Τρισκόφσκι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του φιλικού:





3-1, όμορφη συνεργασία και εκτέλεση του Λόπες:




3-0, αριστουργηματική εκτέλεση του Γερεμέγεφ:




Γκολ μεγάλης κλάσης από τον Βαγιαννίδη για το 2-0:




Τρομερή κούρσα Μλαντένοβιτς, χωρίς την μπάλα και εκτέλεση για το 1-0:




Ο Τζούρισιτς ταλαιπώρησε για ένα ακόμη ματς τους αντιπάλους του:




Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Λουίς Γκόμεζ:




Ο Μαντσίνι αστόχησε σε τετ α τετ:




Σλάλομ του Τζούρισιτς και ευκαιρία του Παλάσιος:




Η ντρίπλα του Τζούρισιτς, τον σταμάτησε αντικανονικά αντίπαλος:




Απειλεί ο Κλέινχεϊσλερ μετά τη δημιουργία Τζούρισιτς:




Με κόσμο στο πλευρό του το ”τριφύλλι”:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ