‘Ανοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League στο Αγρίνιο και το Παναιτωλικός – Ατρόμητος. Καταπληκτικο γκολ από τον Παναιτωλικό. Ο Στρούγγης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, έπειτα από ένα τακουνάκι. Ο Φλόρες απογειώθηκε και με ένα τρομερό εναέριο γυριστό έκανε το 1-0. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι σκοράροντας γρήγορα. Μένει να δούμε […]

‘Ανοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League στο Αγρίνιο και το Παναιτωλικός – Ατρόμητος.

Καταπληκτικο γκολ από τον Παναιτωλικό. Ο Στρούγγης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, έπειτα από ένα τακουνάκι. Ο Φλόρες απογειώθηκε και με ένα τρομερό εναέριο γυριστό έκανε το 1-0.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι σκοράροντας γρήγορα. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ατρόμητος, που ήδη προσπαθεί να κυκλοφορήσει.

Κεφαλιά του Κουλούρη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο Μελίσσας.

Ο Παναιτωλικός ήθελε σε όλο το πρώτο ημίχρονο να καθορίσει τον ρυθμό του αγώνα, κρατάει τον Ατρόμητο μακριά από την περιοχή του.

Το ματς στα ίσα για τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναιτωλικό έφερε ο Φάνης Μαυρομμάτης, με τον στόπερ των Περιστεριωτών να κατεβάζει τη μπάλα. Kαι να εκτελεί με το δεξί, έπειτα από κόρνερ, για το 1-1.

O Καρέλης όμως είχε άλλη άποψη. Πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και έγραψε το τελικό 2-1.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ