Οι Αρκάδες έφθασαν στην άτυπη νίκη στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης τέθηκαν αντιμέτωποι στο Αγρίνιο, σε φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έφθασαν στην άτυπη νίκη με 2-1, αν και τα «καναρίνια» έδειξαν να πατούν καλύτερα στην αρχή του ματς.

Χουάνπι και Ντουάρτε φλέρταραν με το γκολ, δεν μπόρεσαν όμως να χριστούν σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» και στο δεύτερο μέρος, συγκεκριμένα στο 55’, βρήκαν δίχτυα με τον Μπαρτόλο.

Οι Αγρινιώτες «απάντησαν» στο 65’ με τον Μπελεβώνη, αλλά ο Μάντζης στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας την επικράτηση στην ομάδα του.

Παναιτωλικός: Καπίνο (46’ Γκρατερόλ), Λιάβας (58’ Κοντούρης), Τορεχόν (58’ Στάγιτς), Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Τσιγγάρας (77’ Σκιαδάς), Ξενιτίδης (58’ Μλάντεν), Μπουζούκης (46’ Μπελεβώνης), Χουάνπι (46’ Φρ. Ντουάρτε), Ντίας (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Πέδρο (58’ Βοΐλης).

Αστέρας Τρίπολης: Σγουρής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Κρέσπι, Σίτο, Ζουγλής, Κωστέας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χουχούμης (82′ Ηλ. Χριστόπουλος), Ατιένθα (82′ Γκρόζντανιτς), Καστιάνο, Βαλιέντε (76′ Προύντζος), Εμπόχ, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Μάντζης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ