Έσπασαν το... ρόδι στη φετινή Super League οι Αγρινιώτες.

Στο Αγρίνιο συναντήθηκαν ο Παναιτωλικός με τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να φθάνουν σε εντυπωσιακή νίκη με 3-1.

Η άμυνα συνέχισε να λαβώνει τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου κι έφθασε σε άνετη επικράτηση, την πρώτη φετινή του.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Λεβάν Σενγκέλια, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Η απάντηση των Θεσσαλονικιών ήταν άμεση. Στο 20’ ο Λουίς Πάλμα με ωραία ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του, έκανε το σουτ εκτός περιοχής κι έφερε το παιχνίδια στα ίσα.

Άτυχος στάθηκε ο Ντέιμπι Φλόρες στο 35’. Εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Σε θέση οδηγού μπήκαν οι Αγρινιώτες στο 63’, με τον Νίκο Καρελή με κεφαλιά να βρίσκει δίχτυα.

Ο Ναντρέι Νταγκό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του στο 77’. Ο Ντουάρτε έκανε το γέμισμα από το δεξιά, εκείνος πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για το τελικό 3-1.

Οι «κίτρινοι» πλήρωσαν, επί της ουσίας, τη λανθασμένη διάταξή τους στα στόπερ, με το κλίμα για τον Αργεντινό προπονητή να έχει αρχίσει να βαραίνει.

Με παίκτη λιγότερο τελείωσαν οι νικητής, καθώς ο Χόρχε Ντίας είδε στις καθυστερήσεις δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (83′ Λιάβας), Κορνέλιους, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59′ Ντουάρτε), Ντίαζ, Σενγκέλια (71′ Μόρσεϊ), Νταγκό (83′ Χουχούμης), Καρέλης (83′ Ζοάο Πέδρο).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία (73′ Ζερβινιό), Μαντσίνι (62′ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73′ Γκαρσία), Πάλμα (62′ Παπέ Σεΐχ), Γκρέι (85′ Χατζηιωάννου).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




3-1, ανίκητος στον αέρα ο Νταγκό:



Σπατάλησε μοναδική ευκαιρία ο Καρέλης για το 3-1:




2-1, ο Καρέλης παίρνει το ριμπάουντ μετά το δοκάρι και σκοράρει:




Στο δοκάρι η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φλόρες:




1-1, εκπληκτικό πλασέ ακριβείας από τον Πάλμα:




1-0, όμορφη ενέργεια και πλασέ του Σενγκέλια:




Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ