H «Ένωση» έμεινε «όρθια» στο Αγρίνιο σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Στο Αγρίνιο συναντήθηκαν ο Παναιτωλικός και η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, με την «Ένωση» να φθάνει στη νίκη με 2-0.

Αυτή ήταν η 13η «κιτρινόμαυρη» επικράτηση σε δεκαέξι παιχνίδια που έχουν παίξει οι δύο ομάδες στην ιστορία τους, σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη φετινή ήττα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν… μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας με τον Λιβάι Γκαρσία στο 48’ και με τον Αρόλντ Μουκουντί στο 75’.

Στο πρώτο μέρος η «Ένωση» είχε τις ευκαιρίες της, αλλά της έλειψε το γκολ. Ο Σέρχιο Αραούχο έδειξε πιο δραστήριος, αλλά αναποτελεσματικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαρσία άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ από μακρινή απόσταση.

Στο 56’ ο Ντίαζ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Νίκος Καρέλης πήρε την μπάλα, αλλά αμαρκάριστος την έστειλε έξω.

Το δεύτερο γκολ των «κιτρινόμαυρων» ήρθε από κόρνερ. Ο Μουκουντί, που μπήκε στη θέση του τραυματία Γιώργου Τζαβέλλα, έπιασε την κεφαλιά και «σφράγισε» την επικράτηση.

Ο 34χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς χτύπησε το χέρι του σε τζάμι που έσπασε ο ίδιος, όντας φανερά εκνευρισμένος, στο ημίχρονο.

Στις καθυστερήσεις ο Δημήτρης Κολοβός απείλησε με ένα σουτ έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια του ματς. Στο 43’ είχαμε γενική σύρραξη μπροστά από τον πάγκο της ΑΕΚ, με τους Ρότα και Χατζηθεοδωρίδη που ήρθαν κεφάλι με κεφάλι να αντικρίζουν αμφότεροι την κίτρινη κάρτα.

Το ίδιο και ο συνεργάτης του Αλμέιδα, Ομάρ Ζαρίφ, ενώ ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, Γιώργος Λαγκαδίτης, αποβλήθηκε με κόκκινη.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μάρτενσον), Ντίαζ, Ντουάρτε (61′ Κολοβός), Σενγκέλια (74′ Φλόρες), Νταγκό (60′ Μόρσεϊ), Καρέλης (Πέδρο 81′).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (73′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ Μουκουντί), Χατζισαφί (65′ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (83′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, Ελίασον (65′ Άμραμπατ), Αραούχο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Επέστρεψε στη δράση ο Γαλανόπουλος:



Σωτήριο τάκλιν του Μουκουντί στον Ντίαζ:




Απείλησαν εις διπλούν οι Αγρινιώτες:




0-1 | Δίνει τη λύση με μακρινό σουτ ο Λιβάι Γκαρσία:




Μεγάλη ένταση πριν από το ημίχρονο:




Κοντά στο γκολ ο Τζαβέλλας:




Εξαιρετική κυκλοφορία και χαμένη ευκαιρία του Αραούχο:




Απείλησε ο Γκατσίνοβιτς:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ