Σε γενικές γραμμές φάνηκε η ανωτερότητα των παιχτών του Ατρομήτου, αλλά καλές εντυπώσεις άφησαν και οι Πατρινοί.

Μια φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής, 2-1, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς, ο Ατρόμητος λίγο πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ.

Προβάδισμα πήρε στον αγώνα η ομάδα του Περιστερίου μετά το αυτογκόλ του Στεργίδη στο 33΄μετά από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα του Κολοβούρη.

Το αυτογκόλ του Στεργίδη στο 33ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα Κολοβούρη επέτρεψε στην ομάδα του Περιστερίου να προηγηθεί. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πατρινοί στο 61΄βρήκαν την ισοφάριση ύστερα από σουτ του Λιποράσε μέσα από την μεγάλη περιοχή. Τελικά το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67΄ο Κωστόπουλος για τον Ατρόμητο.

Σε γενικές γραμμές φάνηκε η ανωτερότητα των παιχτών του Ατρομήτου, αλλά καλές εντυπώσεις άφησαν και οι Πατρινοί.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46′ Θεοδωράκης), Στεργίδης (46′ Τοπάλ), Λιποράσε, Λαρέα (75′ Σμίλτος), Τσακμάκης, Τσιάρας (46′ Λινάρδος), Χαντί, Μπουρλάκης (55′ Κωνσταντακόπουλος), Τριμμάτης (46′ Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (83′ Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος (75′ Ζυγκερίδης).

Ατρόμητος (Κ. Κόουλμαν): Μάριτς, Μουντές, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ερλινγκμαρκ, Πομώνης, Μουνίθ, Ροτάριου,Τζοβάρας, Κιάρτανσον.

Σάλτας, Τζαβίδας, Αθανασίου, Κωτσόπουλος, Οικονομίδης, Νταλαμήτρας, Σταματούλας, Δήμος.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ