Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει ο Αργεντινός.

Μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χαβιέ Μεντόσα βρίσκεται ο Ιωνικός Νικαίας, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι», κατά πώς φαίνεται, τα έχουν βρει σε όλα με τον Αργεντινό, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τον Παναιτωλικό.

Ο 29χρονος επιθετικός, μάλιστα, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του, με ετήσιες οικονομικές απολαβές ύψους 200.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Αρμάντο Περλέσι, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αρμάντο Περλέσι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Αρμάντο είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων, όντας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Έγραψε 14 συμμετοχές, όλες ως βασικός στην Super League 2 και μαγνήτισε το βλέμμα αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στην αλβανική Τέουτα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αρμάντο Περλέσι προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: “Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το επιτελείο και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου”.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Αρμάντο Περλέσι και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ