Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα  πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που έγινε γνωστό στην πλευρά του παίκτη.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του ψάχνουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα της ΑΕΚ που θα μπει στην Αγια Σοφία.

Ήδη, από τις πρώτες μέρες είχαμε κάνει λόγο για τον 26χρονο Μεξικανό κεντρικό  Ορμπελίν Πινέδα. Ο παίκτης πλέον αποτελεί παρελθόν από την Θέλτα. Σας είχαμε δώσε εδώ και ημέρες ότι η Θέλτα θα τον δώσει έστω και με δανεισμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα  πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που έγινε γνωστό στην πλευρά του παίκτη.

Είχε συμβόλαιο ως το 2027, αλλά η ομάδα του Βίγκο θέλει να πουλήσει και αν δεν μπορεί να βρει αγοραστή, τότε να τον παραχωρήσει με τη μορφή του «δανείου».

Μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές στη La Liga, και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο. Στην συνέχεια πήγε στη Σίβας τον Ιανουάριο του 2016,και έμεινε για  για τρία χρόνια και συνέχισε στην Κρουζ Αζούλ, η οποία τον απέκτησε έναντι 10 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και έπαιξε σε ομάδα εκτός Μεξικού. καταλήγοντας ως ελεύθερος στη Θέλτα.

Με συγκεκριμένη πρόταση που τον ικανοποιεί στο οικονομικό μέρος, και αν λάβουμε και στα υπόψιν μας πως Ματίας Αλμέιδα και Πινέδα έχουν συνεργαστεί ξανά στην Τσίβας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη, για να πει το ναι.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες, αφού ο νέος προπονητής της ένωσης, θέλει όσο πιο σύντομα να προχωρήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ