Ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε και ο Πασχαλάκης υπογράφει άμεσα...

Οι Πειραιώτες ενεργοποιούν την συμφωνία με τον Πασχαλάκη, η οποία δεν είναι κρυφό ότι έχει έρθει εδώ και μήνες. Μάλιστα όπως πρώτα σας ενημέρωσε το sports365.gr εδώ και μήνες ο γάμος αργά η γρήγορα θα γινόταν.

Η ώρα λοιπόν έφτασε και ο Πασχαλάκης υπογράφει άμεσα στον Ολυμπιακό. Πλέον δεν τίθεται θέμα να αλλάξει κάτι, ενώ ακόμα και οι υπογραφές έχουν πέσει. Δύσκολο έως απίθανο να αλλάξει η κατάσταση και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, θα έρθει ώστε να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο Μίτσελ έκρινε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει μόνο με τους Τζολάκη και Κρίστινσον για τους επόμενους μήνες. Και έτσι άναψε το πράσινο φως για την άμεση προσθήκη του Πασχαλάκη στους Ερυθρόλευκους. Με τον Ελληνα γκολκίπερ να ξεκινάει άμεσα προπονήσεις, αφού ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και τα τυπικά της μεταγραφής του το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα, δεν πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη εάν στην απογευματινή προπόνηση βρεθεί κανονικά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Χρόνος δεν υπάρχει για χάσιμο πλέον…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ