Ο παίκτης είναι και διπλοθεσίτης μάλιστα, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερός μπακ.

Συνεχίζεται το μεταγραφικό κρεσέντο από τον ΠΑΟΚ. Με Μπότο και Λουτσέσκου να έχουν κλείσει παίκτη για τα στόπερ. Ο λόγος για τον Ιβάν Νάσμπεργκ! Τον 26χρονο αμυντικό της Βαλερένγκα.

Είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και είναι πιστός στρατιώτης της ομάδας του, καθώς έλειψε μόνο το 2016 για μια σύντομη παρουσία στην Σουηδική Βάλμπεργκς. Με ύψος 1.87μ. έχει  141 ματς με τη Βαλερένγκα, 4γκολ και 3 ασίστ.

Ο παίκτης είναι και διπλοθεσίτης μάλιστα, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερός μπακ.

Κάτι ,που όσοι γνωρίζουν τον Λουτσέσκου ξέρουν πως παίζει σημαντικό ρόλο για την ομάδα.

Ο Νορβηγός αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και άμεσα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα 3+1 χρόνια.

«τιτίβισμα» δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου TV2.

«Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ταξιδεύει στην Ελλάδα την Τρίτη για να ολοκληρώσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης. Εκεί αγωνιζόταν και ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα πριν πάει στην Ρόζενμποργκ. Ο Νάσμπεργκ έχει συμβόλαιο με τη Βαλερένγκα έως τις 31 Ιουλίου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ