Ομιλία Λουτσέσκου στην προπόνηση: «Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο»

Ομιλία Λουτσέσκου στην προπόνηση: «Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο» (vids). – Ειδικότερα, ο Ρουμάνος προπονητής συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου και επικεντρώθηκε στην πνευματική ετοιμότητα που πρέπει να έχουν ώστε μέσω αυτής να έρθει η αποφυγή λαθών και συνεπώς η βελτίωσή τους έχοντας πάντα στο νου τους ότι πρέπει να παλεύει ο ένας για τον άλλο ανεξαρτήτως συνθηκών.

«Πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε με ή χωρίς τη μπάλα. Να είμαστε οργανωμένοι πιέζοντας σωστά τον αντίπαλο χωρίς άγχος και ανησυχία. Σαν ζητάω να πιέσετε τους εαυτούς σας για βελτίωση στο πνευματικό κομμάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων στους «ασπρόμαυρους» παίκτες ο 54χρονος κόουτς και πρόσθεσε

«Να έχουμε την πνευματική δύναμη να αντιδρούμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Μπορεί να υποφέρουμε για 90 λεπτά αλλά αν είμαστε όπως πρέπει στο μυαλό μπορεί να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό. Ανεξάρτητα από το πώς είμαστε, κάθε φορά να μπαίνουμε με τη διάθεση να τα δίνουμε όλα. Να παλεύουμε όλοι μαζί ο ένας για τον άλλο… ».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ