Ένα σενάριο που έχει σίγουρα... Base και μπορεί να έχει και βάση κυκλοφορεί στην Τουρκία. Και θέλει άλλον έναν Αιγύπτιο παίκτη να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Αλλά και... τη Νότιγχαμ. Γενικώς, πάντως, έχει ενδιαφέρον...

Ολυμπιακός: Ζητείται… Αιγυπτιολόγος! (Ή στη Φόρεστ;) Εν αρχή ην… ο Ουάρντα, που μένει ελεύθερος από την Ανόρθωση, δεν έχει πια σε τίποτε να κάνει με τον ΠΑΟΚ και ήδη είναι στους στόχους του πρωταθλητή. (Αν πιστέψει κανείς τα δημοσιεύματα). Αλλά μέσω… Τουρκίας, ενός μανατζερικού γραφείου, και προφανώς, μέσω κοινής ιδιοκτησίας με τη Νότιγχαμ, άλλος ένας Αιγύπτιος ξεπροβάλλει πλέον επίσης ως πιθανός για λιμάνι…

Το όνομά του είναι Μαχμούντ Αχμέντ Ιμπραϊμ Χασάν. Αλλά επειδή ένας προπονητής του, όταν ήταν μικρός διέκρινε σ’ αυτόν κοινά στοιχεία με τον μεγάλο παλαίμαχο Γάλλο άσο, κάνει καριέρα ως “Τρεζεγκέ“. Πώς πάει το σενάριο σύμφωνα με τους Τούρκους; Ως εξής. Ο Τρεζεγκέ ανήκει στο ίδιο γραφείο εκπροσώπησης παικτών (Base) μ’ αυτό που συνεργάστηκε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός για να φέρει από την Κ19 της Ρεάλ τον Ντιμπί Κεϊτά.

Παράλληλα, λένε, στο ίδιο γραφείο, ίσως και με παρότρυνση και πάντως σίγουρα εις γνώση της ομάδας, πήγε πρόσφατα και ο Μαντί Καμαρά, ο παίκτης που το Transfermarkt κοστολογεί στα 13.000.000 ευρώ -η υψηλότερη αξία για παίκτη των “ερθρολεύκων”. Προσέξτε τώρα. Σύμφωνα πάντοτε με τους Τούρκους, για τον παίκτη τους (που είναι δανεικός από την Άστον Βίλα από τις 8 Φεβρουαρίου) υπάρχει, λέει, ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και… τη Νότιγχαμ -ειδικά εάν ανέβει στην Πρέμιερ.

Κοινός παρονομαστής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άρα;

Τώρα, κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων είναι μόνον ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε φαντάζεστε που βασίζεται το σενάριο. Το οποίο όμως δεν είναι απίθανο να έχει και μια βάση -πέρα από τη… Base. Η Μπασακσεχίρ έψαχνε εναγωνίως για εξτρέμ από το Γενάρη. Και είχε έλθει σε επαφή με τους “ερυθρόλευκους” για τον Χένρι Ονιεκούρου. Όμως ο Ολυμπιακός είπε όχι, επειδή οι Τούρκοι ήθελαν τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς μόλις 3.000.000 ευρώ.

Η αξία του Τρεζεγκέ, πάλι, είναι στα 10.000.000 ευρώ -τόσο τον είχε πάρει και Βίλα από την τουρκική Κασίμπασα, το καλοκαίρι του 2019. Οψιόν αγοράς του δεν υπάρχει στο δανεισμό του από τους “χωριάτες”. Ο παίκτης, όμως πάει “τρένο” στην Super Lig.  Έχει ως τώρα 5 γκολ και 2 ασίστ σε 9 ματς και η Μπασάκ τον θέλει πολύ.

Με την κατάσταση, λοιπόν, ήδη δύσκολη όπως έχουν τα πράγματα (διότι προφανώς 10 “χαρτιά” στη Βίλα δεν έχει να δώσει), οι Τούρκοι δεν έχουν λόγο να προσθέτουν στην εξίσωση κι άλλες ομάδες που να δείχνουν ενδιαφέρον. Το τελευταίο που θέλουν είναι να ανέβει κι άλλο η -αγοραία- τιμή του. Άρα λοιπόν, κάπου υπάρχει… φωτιά σ’ αυτόν τον καπνό.

Το πιο πιθανό όμως είναι να αφορά τη Νότιγχαμ και όχι τον Ολυμπιακό. Και η… μπάλα να παίρνει και τους “ερυθρόλευκους” λόγω Μαρινάκη. Όχι, πάντως, ότι η αξία του Τρεζεγκέ είναι υπό αμφισβήτηση. Κλείνει τα 28 του την 1η Οκτωβρίου, είναι 55 φορές διεθνής με 8 γκολ για την Εθνική Αιγύπτου και σε 271 εμφανίσεις με τους συλλόγους του μετράει 54 γκολ και 40 ασίστ. Λέτε… να μην κάνουν λάθος, λοιπόν, οι Τούρκοι και για τον Ολυμπιακό; Θα φανεί…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ