Τον βασικό μπακ της Χετάφε θέλει ο 59χρονος προπονητής.

Δεν πρόλαβε να αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα παικτών, που θέλει να φέρει στη χώρα μας.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 59χρονος τεχνικός έχει βάλει στο μάτι τον βασικό δεξιό μπακ της Χετάφε, Νταμιάν Σουάρεθ.

Τον γνωρίζει, άλλωστε, πολύ καλά από παλαιότερη συνεργασία τους και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε κι έχει πλέον επιστρέψει ως βασικός στο συγκρότημα του Κίκε Σάντσεθ.

Ωστόσο, οι Ισπανοί δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

«Το καλύτερο θα ήταν να τον πουλήσει η Χετάφε, εάν δεν υπάρξει ανανέωση, και φαίνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν πιέσει πολύ», γράφεται χαρακτηριστικά στην Ιβηρική.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη, με αυξημένες οικονομικές αποδοχές εν συγκρίσει με αυτές που έχει στη Χετάφε.

«Παράλληλα, θα έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη ενός προπονητή που τον γνωρίζει καλά», προστίθεται στο ρεπορτάζ.

Οι Ισπανοί θα ήθελαν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για 1+1 χρόνο. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής τα χέρια.

Το todofichajes αναφέρει σχετικά: «Η συμφωνία να αναβάλλεται διαρκώς και μπορεί να τελειώσει με άρνηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήδη κοιτάζει την Ελλάδα ως πιθανό νέο προορισμό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ