O Ολυμπιακός αύριο το βράδυ έρχεται αντιμέτωπος με την Φράιμπουργκ εντός έδρας στην 2η στορφή των ομίλων του Europa League.

O Ολυμπιακός αύριο το βράδυ έρχεται αντιμέτωπος με την Φράιμπουργκ εντός έδρας στην 2η στορφή των ομίλων του Europa League. Προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν στις νίκες τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Πάνω – κάτω ο Κάρλος Κορμπεράν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς.

Πολύ δύσκολη λογίζεται πλέον η συμμετοχή του Ινμπόμ Χουάνγκ στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ενώ δεν φαίνεται πιθανή κι εκείνη του Βαλμπουενά.

Παρά το γεγονός ότι έδειχνε πως θα επιστρέψει στη δράση ενόψει Φράιμπουργκ ο Νοτιοκορεάτης χαφ, δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Τρίτη, με αποτέλεσμα να κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Σημειώνεται ότι ο Χουάνγκ δεν έπαιξε ούτε στη Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αντίστοιχα και με τον Βόλο.

Την ίδια στιγμή ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει πιθανότατα και τον Ματιέ Βαλμπουενά που βγήκε ως τραυματίας από το ματς με τους Θεσσαλούς.

Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής  ετοιμάζεται  να δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ ο οποίος δείχνει σε πολύ κακή κατάσταση. Σε ενδεχόμενο που ο Μολδαβός μείνει στον πάγκο, στην θέση του θα περάσει είτε ο Άβιλα, με τον Ρέτσο να μετατοπίζεται δεξιά, είτε ο Σισέ.

Αύριο θα είναι η κρίσιμη μέρα για τις τελικές επιλογές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ