- Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση της  Super League. Με την απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

– Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση της  Super League. Με την απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνεθ ετοιμάζει ήδη την αρχική του 11άδα. Η οποία θα έχει εκπλήξεις αλλά και στανταράκια.
Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν κάποιοι παίκτες, που έχουν αποδειχτεί αναντικατάστατοι στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Έτσι, προβάδισμα για το βασικό σχήμα στο κυριακάτικο παιχνίδι στην «OPAP Arena» έχουν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

Για παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας προβάδισμα έχει ο Φρέιρε έναντι του Ντόη. Για το αριστερό άκρο της άμυνας το δίλημμα είναι Ορτέγκα ή Κίνι, ενώ ο Μπιέλ αναμένεται να προτιμηθεί έναντι του Σκάρπα, που ακόμα ψάχνει τα πατήματά του.

Ο Ιμπόρα δύσκολα θα προλάβει να μπει στην αποστολή, ενώ για τους Γιόβετιτς και Ποντένσε ο Μαρτίνεθ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Tέλος, να μην ξεχάσουμε και την σπουδαία κίνηση του Ολυμπιακού, στην τελευταία στιγμή των μεταγραφών. Η οποία σιγά σιγά μπαίνει στα πλάνα του Μαρτίνεθ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ