Θετικό δείγμα από τους «ερυθρόλευκους».

Το πρώτο του φιλικό ματς για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Ολυμπιακός και νίκησε με 2-1 τη Σλοβάτσκο, στο Σβατς.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποιούν στην Αυστρία, αντιμετώπισαν την τσεχική ομάδα και επικράτησαν με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 29′ και το 44′, ενώ οι αντίπαλοι μείωσαν με τον Γιουρότσκα στο 49′.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία, στο πρώτο ματς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πειραιώτες ήταν αρκετά κινητικοί και απειλητικοί.

Στο 14′ ο Ολυμπιακός απείλησε με το πλασέ του Ελ Αραμπί μετά από γύρισμα του Ροντινέι από τα δεξιά, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Το γκολ ήρθε στο 29′ για τους «ερυθρόλευκους», όταν σε αντεπίθεση από τ’ αριστερά ο Βρουσάι «έσπασε» την μπάλα στο κέντρο για τον Μπιέλ και εκείνος με τη μία έκανε την κάθετη πάσα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 1-0 στο ματς.

Οι Τσέχοι είχαν καλή στιγμή στο 41′ με την κεφαλιά του Μιχάλικ, όμως ο Τζολάκης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και τρία λεπτά μετά έγινε το 2-0.

Νέα αντεπίθεση από τους Πειραιώτες, ο Φορτούνης έκανε ωραία κάθετη μπαλιά ξανά για τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος η Σλοβάτσκο κατάφερε να μειώσει στο 49′ με το γκολ του Γιουρότσκα για το τελικό 2-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές για το τρίτο γκολ, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ολυμπιακός (Ντ. Μαρτίνεθ): Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόη, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιέλ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65′ Ζινκερνάγκελ).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ