Πολλοί περιμένουν πως και πως το νέο λαμπρό απόκτημα της ομάδας τους, και θέλουν να βρεθούν από κοντά να του δείξουν την αγάπη τους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του. Ο Μαρσέλο, (Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ) ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ όλων των εποχών υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» συμβόλαιο 1 + 1 χρόνια.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία την άφιξη του Βραζιλιάνου άσου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μαρσέλο αναμένεται να πατήσει Ελλάδα την Δευτέρα (5/9)  για να ολοκληρώσει η μεταγραφή του στους “ερυθρολεύκους” και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

Δευτέρα στις 21:00 στο Καραϊσκάκης υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Μαρσέλο!

Ο Μαρσέλο, είχε ζητήσει δύο ημέρες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League.

Πολλοί περιμένουν πως και πως το νέο λαμπρό απόκτημα της ομάδας τους, και θέλουν να βρεθούν από κοντά να του δείξουν την αγάπη τους.

Πέρα από την υποδοχή στο αεροδρόμιο που θα είναι αυθόρμητη αλλά αναμένεται να είναι μεγάλη και με ξεχωριστό τόνο, αλλά η ΠΑΕ θα υποδεχτεί τον μεγάλο σούπερ σταρ όπως και τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Δηλαδή η παρουσίαση του θα γίνει στο Καραϊσκάκης, και εκεί να γίνει σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να υποδεχτούν και να γνωρίσουν επίσημα τον Βραζιλιάνο άσο.

Η ώρα πήγε στις 21.00 για να είναι πιο άνετος ο κόσμος, και ένας δεύτερος παράγοντος είναι και ο αγώνας της εθνικής στις 18.00.

Την γυναίκα του την γνωρίσατε;

Μαζί με τον Μαρσέλο ο Ολυμπιακός περιμένει και την …Κλαρίς Αλβες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ