Πανζουρλισμός στο γήπεδο, με το σύνθημα "Μαρσέλο, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα" δονούσε την ατμόσφαιρα. Κυριολεκτικά είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στις κερκίδες.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του. Ο Μαρσέλο, (Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ) ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ όλων των εποχών υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» συμβόλαιο 1 + 1 χρόνια.

Λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας, το απόγευμα της Δευτέρας (05/09).

«Γεια σας, παιδιά. Σήμερα αρχίζει μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια για μένα και την οικογένειά μου. Οπότε είμαι χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας. Ευχαριστώ για τη στήριξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία την άφιξη του Βραζιλιάνου άσου στην Ελλάδα. Τελικά προσγειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο νέος σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μαρσέλο, και το βράδι στις 20.45 παρουσιάστηκε μπροστά στους φίλους της νέας του ομάδας στο Καραϊσκάκης.

Πανζουρλισμός στο γήπεδο, με το σύνθημα “Μαρσέλο, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα” δονούσε την ατμόσφαιρα. Κυριολεκτικά είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στις κερκίδες.

O Μαρσέλο έφτασε στο Καραϊσκάκης με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν του.

Πήρε μια γεύση από τα αποδυτήρια.

Πάνω από 20.000 ήταν στις εξέδρες του Καραϊσκάκης που αποθέωσε τον μεγάλο σταρ της ομάδας.

O Κριστιάν Καραμπέ  πριν ξεκινήσει το τελετουργικό έδωσε το σύνθημα για το “Είσαι στο μυαλό”   και αποθεώθηκε από τους φίλους των ερυθρολεύκων.




Oι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που ηταν φανερά συγκινημένος

“Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο”.

“Εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε σήμερα εδώ να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες”




Οι δηλώσεις του Μαρσέλο

“Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία πρόταση)”

Oι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ

“Ο κ. Μαρινάκης έκανε κάτι μαγικό. Όταν λέμε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, εννοούμε αυτό που κάναμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη και το σύλλογο. Υποδεχθήκαμε κάποιον που έχει κερδίσει πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και πολλούς τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Μαρσέλο που έγινε μέλος της οικογένειάς μας”




Kατά την παρουσίαση του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε αυτούς και ο Τάκης Τσουκαλάς εμφανίστηκαν φορώντας περούκες τύπου «Μαρσέλο».

Μαρσέλο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ