Ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνουν τα σκορ των αγώνων την Νέφτσι Μπακού ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει  την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην έδρα της Βουλγάρικης ομάδας, μια εβδομάδα […]

Ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνουν τα σκορ των αγώνων την Νέφτσι Μπακού ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει  την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην έδρα της Βουλγάρικης ομάδας, μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00).

Πλέον και μέχρι τα Playoffs θα δίνει αγώνα κάθε εβδομάδα, και παράλληλα θα πρέπει να γίνεται και το μοντάρισμα της νέας ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στους δύο αγώνες με την Νέφτσι που θέλει να βελτιώσει. Έχει αποφασίσει παράλληλα όμως και ποιοι δεν θα υπολογίζονται για την πορεία.

Ξέρουμε όλοι πόσο υπομονή δείχνει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αλλά εξαντλήθηκε τελικά για έναν ποδοσφαιριστή του.

Για όσους τον παρακολουθούν δεν είναι έκπληξη. Μιλάμε για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ραντζέλοβιτς

Ο Σέρβος που στους πρώτες αγώνες έβγαζε μάτια και μετά λες και ξέχασε την μπάλα. Θα περίμενε κανείς άλλα από τον ταλαντούχο Σέρβο.  Ειδικά την φετινή χρονιά που θα περίμενε κανείς στις τελευταίες του ευκαιρίες να τα δίνει όλα και να κάνει το καλύτερο που μπορεί αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν είναι μόνο ότι αγωνιστικά είναι μέτριος, αλλά είναι και αδιάφορος. Αυτό έχει εξοργίσει τον Μαρτίνς που πήρε την οριστική του απόφαση.

Είναι σίγουρο ότι θα ψάξει για ομάδα σύντομα. Για αρχή δανεικός. Ακόμα και εάν χρειαστεί εξαιτίας προβλημάτων και τραυματισμών να το ξαναδούμε ως αλλαγή σε κάποιο αγώνα με την Λουντογκόρετς.

Έπαιξε με την τύχη του και τέλος για τον Πορτογάλο, που το ρόστερ του γεμίζει και δεν έχει κανένα λόγο να χαλάσει την ηρεμία του με τον μόνιμα πεσμένο Σέρβο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ