Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Νέφτσι. Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το πρώτο επίσημο τεστ ενώ στην πρόβα τζενεράλε επικράτησαν με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα που θέλει να βελτιώσει. Εχει αποφασίσει παράλληλα όμως […]

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Νέφτσι. Για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν αντίστροφα για το πρώτο επίσημο τεστ ενώ στην πρόβα τζενεράλε επικράτησαν με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα που θέλει να βελτιώσει. Εχει αποφασίσει παράλληλα όμως και ποιοι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Καθώς και ποιοι θα «κοπούν»…

Επιτρέπεται μετά τη δήλωση της λίστας να προχωρήσει μια ομάδα σε έως δύο αλλαγές. Μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 22 ξένους στο ρόστερ του.

Εκ των οποίων μόνο οι 17 μπορούν να δηλωθούν στη λίστα που θα δοθεί στην UEFA. Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αφήσει εκτός τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα. Που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας θα μείνει ο Σισέ. Ενώ είναι ακόμη αμφίβολο αν θα επιλεγεί ο Τόμας Βάτσλικ. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιλέξει τους Τζολάκη και Κρίστινσον στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Κλείνοντας όσον αφορά τη λίστα είναι και οι περιπτώσεις των Τικίνιο και Μπα, που είναι τιμωρημένοι με τρεις και μια αγωνιστικές αντίστοιχα, αλλά πρέπει να δηλωθούν για να εκτίσουν τις ποινές τους. Κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ