Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην έδρα της Βουλγάρικης ομάδας, μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00). Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στους δύο αγώνες με την Νέφτσι που […]

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.  Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην έδρα της Βουλγάρικης ομάδας, μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00).

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετά πράγματα στους δύο αγώνες με την Νέφτσι που θέλει να βελτιώσει. Εχει αποφασίσει παράλληλα όμως και ποιοι θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Καθώς και ποιοι θα «κοπούν»…

Επιτρέπεται μετά τη δήλωση της λίστας να προχωρήσει μια ομάδα σε έως δύο αλλαγές. Μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 22 ξένους στο ρόστερ του.

Εκ των οποίων μόνο οι 17 μπορούν να δηλωθούν στη λίστα που θα δοθεί στην UEFA. Από εκεί και πέρα θεωρείται σίγουρο πως ο Μαρτίνς θα αφήσει εκτός τους Κρίστινσον, Ανδρούτσος Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπου Καμαρά, Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Τικίνιο, Φορτούνης και Ντρέγκερ.

Ο μοναδικός που επιστρέφει σίγουρα σείναι ο Μαντί Καμαρά ο οποίος είχε πάρει κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι με την Νέφτσι.

Ουσιαστικά δεν αναμένονται αλλαγές πλην μιας για την νέα λίστα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ