Χωρίς γκολ το πρώτο μέρος με καλό διάστημα το πρώτο δεκαπεντάλεπτο για τον Ολυμπιακό.

Πρώτος αγώνας στο Καραϊσκάκης για το νέο πρωτάθλημα της Super League ανάμεσα σε ΟλυμπιακόςΠΑΣ Γιάννινα. Από πέντε επισημά ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά χωρίς νίκη ο γηπεδούχος, και μόνο με τα φιλικά προετοιμασίας ο φιλοξενούμενος.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μανωλάς, Σισέ, Ανδρούτσος, Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε, Χασάν

ΠΑΣ: Πρίορ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μέντες, Λώλης, Κόντε

Πολύ δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Χασάν. Χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την πρώτη οργανωμένη επίθεση μόλις στο 16′.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε κυρίως από την αριστερή πλευρά, με αρκετά “ζωηρό” τον Ντε Λα Φουέντε και υποστηριζόταν από Βαλμπουενά και Κούτρη.

Μετά την διακοπή με τον τραυματισμό στο 35′ λεπτό του Επαμεινώνδα Παντελάκη μετά από σύγκρουση που είχε με τον Αχμέντ Χασάν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά.

Χωρίς γκολ το πρώτο μέρος με καλό διάστημα το πρώτο δεκαπεντάλεπτο για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε συνέχεια από το τέλος του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΣ να είναι πιο ζωντανός, και από την άλλη ο Ολυμπιακός να έχει τον έλεγχο, αλλά μέχρι εκεί.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 53΄με τον Ντε Λα Φουέντε.

Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν. Ποιο συγκεκριμένα στο 57′ ο Άβιλα έβγαλε εξαιρετική σέντρα από δεξιά, και στην καρδιά της περιοχής βρήκε τον Βαλμπουενά, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Πρίορ κάνοντας το 1-0.

Πάνω που ο ΠΑΣ είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος ο γηπεδούχος βρήκε και δεύτερο γκολ, και ουσιαστικά πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Πιο συγκεκριμένα στο 74΄οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα. Ο Βαλμπουενά βρήκε τον Αραμπί, και αυτός με τη σειρά του συνεργάστηκε με τον Ραντζέλοβιτς στα αριστερά της περιοχής, ο οποίος έκανε όμορφο πλασέ, για το 2-0.

Σήμερα οι παλιοσειρές της ομάδας βγήκαν μπροστά όταν έπρεπε και πήραν το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός του Κορμπεράν δείχνει ότι αφήνει σιγά σιγά πίσω του το πολύ άσχημο ξεκίνημα, και μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ θα περιμένουμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ