Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του διεθνούς με την Ονδούρα μεσοεπιθετικού του Άρη έχει τραβήξει το βλέμμα αρκετών ομάδων. Με πληροφορίες από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού να λένε ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Καμαρά την ερχόμενη σεζόν...

Ολυμπιακός: Πάλμα – ο… νέος Αμπουμπακάρ; Στις 21 Οκτωβρίου πέρυσι, στον προκριματικό της Ονδούρας με την Κόστα Ρίκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός της, Φαμπιάν Κόιτο έβαζε στο 56′, ως αλλαγή του Ριγκομπέρτο Ρίβας, τον Λούις Πάλμα. Ο μεσοεπιθετικός της Βίδα ήταν τότε λίγο πριν τα 22 του (γεν. 17 Ιανουαρίου του 2000). Δυο μέρες… μετά τα 22 του, στις 19 Ιανουαρίου εφέτος, ο Πάλμα, ως εν ενεργεία διεθνής πλέον, έκανε το μεγάλο ταξίδι από την Ονδούρα στη Θεσσαλονίκη.

Το ποσό για τη μεταγραφή του δεν έχει γίνει γνωστό. Πρέπει, όμως, να κόστισε ελάχιστα χρήματα. Αλλά πρόλαβε να παίξει με τον Άρη σε 11 ματς. Πρόλαβε, επίσης να πετύχει και 2 γκολ, αμφότερα στις πολύ κρίσιμες για την ομάδα νίκες επί της ΑΕΚ στα πλέι-οφ. Και, γενικά, άφησε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις, ειδικά για παίκτη της ηλικίας του χωρίς παραστάσεις έξω από τη χώρα του.



Ξεκίνημα με… άλλον “αέρα” εφέτος…

Εφέτος, ο Πάλμα έχει ξεκινήσει τη σεζόν… με φόρα και, φυσικά, άλλον “αέρα” πλέον. Μετράει ήδη 364 αγωνιστικά λεπτά, με 1 γκολ και 5 ασίστ σε 5 ματς για τον Άρη, στα προκριματικά της Conference League και το πρωτάθλημα. Ειδικά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας εφέτος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού όχι μόνο σκόραρε, αλλά μοίρασε και 3 γκολ σε Άντρε Γκρέι (2) και Ραφαέλ Καμάτσο.

Ψηλά στο “μπλοκάκι” του Ολυμπιακού για του χρόνου…

Παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί, πρακτικά, σε κάθε θέση από τη μέση και μπροστά, ο Πάλμα μοιάζει να κάνει εφέτος πολύ ωραίο δίδυμο με τον Αντρέ Γκρέι. Και, γενικά, είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στην ομάδα για τον Χερμάν Μπούργος, που σίγουρα θα του δώσει πολλές ευκαιρίες εφέτος. Και, παρότι η ευρωπαϊκή πορεία του Άρη έληξε, δυστυχώς, πρόωρα, υπάρχουν… μάτια που κοιτάζουν τον παίκτη.


Ένας ποδοσφαιριστής, άλλωστε, που μπορεί να παίξει από εξτρέμ ως σέντερ φορ και, επίσης, ως πλέι-μέικερ δεν αφήνει καμία ομάδα αδιάφορη. Ειδικά όταν είναι σ’ αυτή την ηλικία και, επιπλέον, είναι καλός τεχνίτης, εξαιρετικός σουτέρ και πολύ ομαδικός στο παιχνίδι του. Να φύγει εφέτος από τον Άρη είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά…. Πληροφορίες από το περιβάλλον του Ολυμπιακού, όμως, λένε ότι ο Πάλμα είναι… ψηλά στο “μπλοκάκι” ως νέος “Αμπουμπακάρ Καμαρά” και οι ανάγκες θα κρίνουν πόσο άμεσα θα τρέξουν οι εξελίξεις. Για τη θέση του Κώστα Φορτούνη, ειδικά. Λέτε; Λογικό, πάντως και ακούγεται και είναι, ως κίνηση…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ