Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη στο “Κλ.Βικελίδης”.

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη στο “Κλ.Βικελίδης”.

Μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμοι να προσφέρουν στο 100% αλλά και μόνο η παρουσία τους προσδίδει αύρα ελίτ στους ερυθρόλευκους.

Χάμες, Μπακαμπού και Σαμασέκου μπήκαν με το καλημέρα αποστολή, δείχνοντας ότι δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο. Άλλωστε μόνο η εμπειρία τους ανεβάζει το status του Ολυμπιακού και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα δεν αποκλείεται να τους δούμε να αγωνίζονται!

Ο Κορμπεράν πρέπει να δείξει “πυγμή” στην διαχείριση, τώρα που έρχεται ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Πέντε παίκτες έμειναν στην Αθήνα (Σισέ, Κουντέ, Μπουχαλάκης, Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπού Καμαρά) ενώ θετική εξέλιξη είναι η επιστροφή του Χουάνγκ Ιν Μπεόμ.

Οι εκπλήξεις στην αποστολή πάντως δεν κάνει απίθανο να δούμε και αρκετές παρεμβάσεις στην ενδεκάδα από τον Ισπανό τεχνικό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ