Άντε μετά να είναι ήσυχος ο Μίτσελ...

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για πολλούς προπονητές πριν καταλήξει στον Μίτσελ. Το χρίσμα δόθηκε εν τέλει στον Ισπανό όμως η δήλωση του Κριστιάν Καρεμπέ ίσως τον φέρει σε αμήχανη θέση.

Όλα μπαίνουν σε μια σειρά στους ερυθρόλευκους με το θέμα του προπονητή να έχει κλείσει. Το μακρινό μέλλον θεωρητικά δεν απασχολεί αυτή την περίοδο που μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η ομάδα να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ο συνδετικός κρίκος αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης με τον λόγο του να μετράει στον Ολυμπιακό. Έτσι κάποιες δηλώσεις που έκανε σε Μέσο του εξωτερικού προκάλεσαν εντύπωση, αναφερόμενος σε στόχους και μελλοντικά σχέδια.

♦Σε ανοδική πορεία ο Χάμες, σκόραρε με την εθνική Κολομβίας!

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση και στην επιλογή του νέου προπονητή. Η απάντηση ίσως προξενεί έκπληξη και περισσότερο στον Μίτσελ.

Ο παλαίμαχος Γάλλος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Μπαράκ Μπαχάρ, προπονητή της Μακάμπι Χάιφα που ήταν υποψήφιος στόχος και… παραμένει όπως δήλωσε για το μέλλον ο Κριστιάν Καρεμπέ. “συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του” είπε χαρακτηριστικά.

Άντε μετά να είναι ήσυχος ο Μίτσελ…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ