Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέπει την εικόνα του Ολυμπιακού και βράζει μέσα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέπει την εικόνα του Ολυμπιακού και βράζει μέσα του. Ο κόσμος μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι έστειλε το μήνυμα και ο Έλληνας ιδιοκτήτης της ομάδας το έλαβε. Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι άνευρος. Πράγμα που εξόργισε τον ισχυρό άνδρα των Ερυθρολεύκων και τον αναγκάζει σε δραστικά μέτρα. 

Από την πρώτη στιγμή, έχει δώσει εντολή και λευκή επιταγή στον νέο προπονητή της ομάδας να τα αλλάξει όλα.

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ

Φέρτε παίκτες σε όλες τις γραμμές, τόνισε…Αλλά και διώξτε τους “τουρίστες”. Να περιμένουμε πολλες αποχωρήσεις από το λιμάνι. Μάλιστα και ονόματα που δεν είχαν μπει μέχρι τώρα στο κάδρο. Βλέπετε ο Κορμπεράν με αυτά που είδε είναι τρελαμένος, και θέλει πολύ σύντομα να γίνουν αρκετές αλλαγές για να μην χαθεί η χρονιά. Ειδικά στην Ευρώπη.

Ο στόχος είναι πάση θυσία στους ομίλους του Europa League. Η Σλόβαν δεν είναι ούτε καν μια μεσαία ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός με την απόδοση του την έκανε να φαντάζει δυνατή. Μετά περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού που επίσης είναι στα μέτρα των ερυθρολεύκων. Άρα αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa σημαίνει τεράστιά αποτυχία, και όχι μονό οικονομική. Είναι και το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη που κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια είχε ανέβει αρκετά. Θα είναι κρίμα η τελευταία διετία να τα γκρεμίσει όλα.

O Κάρλος Κορμπεράν μάλιστα έχει ήδη διαλέξει τι θέλει. Δεν είναι μυστικό πως ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού δουλεύει πολύ τις πτέρυγες. Και ζήτησε ήδη εξτρέμ και φουλ μπακ. Που θα μπορούν να παίζουν με άνεση όλη την πλευρά και θα έχουν ταχύτητα και ποιότητα. Ξεκάθαρο για ποιους χτυπάει η καμπάνα…

Οι παίκτες με αντοχές για πολύ τρέξιμο έχουν θέση στο ρόστερ, άρα όσοι δεν έχουν αυτά τα στοιχεία, δεν έχουν θέση στον νέο Ολυμπιακό…

Ο Ισπανός έχει διευκρινίσει πως θέλει να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει την κατοχή η ομάδα στο γήπεδο. Ναι μεν δεν είναι πάντα εύκολο αλλά σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός ως εικόνα έχει μία… μεγάλη απόσταση από τα… θέλω του.

Το καλό που βγαίνει από την δύσκολη αυτή κατάσταση είναι ότι ο νέος τεχνικός είδε την ομάδα στα χειρότερα της, άρα έχει εικόνα για όλες τις παθογένειες.

Πράγμα που σημαίνει πως η αρχική …σκούπα που είχε προαναγγελθεί μετά το κάζο της Μακάμπι, ίσως να είναι πιο μεγάλων διαστάσεων και να αφορά σε παίκτες που ούτε το βάζει το μυαλό μας.

Άλλωστε ο Μαρινάκης έχει δείξει στο παρελθόν πως δεν “μασάει” από πρότζεκτ και αν θέλει τα χαλάει και τα ξαναφτιάχνει εν μία νυκτί. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ακόμα, τουλάχιστον, έξι κινήσεις, ως το τέλος του Αυγούστου.

Δεκάρι και μεγάλο όνομα

Με το 10ρι να είναι πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών και προσωπικό στοίχημα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το όνομα όπως συνηθίζεται πολλοί να περιμένουν δεν θα το δούμε παρά στα τέλη Αυγούστου. Τότε που ο χρόνος πιέζει και τους ποδοσφαιριστές και έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Πέφτουν και τα κασέ των παιχτών.

Όσο για τον Κώστα Φορτούνη, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα, παραμένει στο “ψυγείο” , το θέμα όμως δεν είναι αγωνιστικό για τον παίκτη. Κρατήστε το αυτό που σας λέμε.

Τεχνικός διευθυντής

Tέλος, μιας και μιλήσαμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό, ο Μαρινάκης ετοιμάζει σκούπα και αλλαγές και στο διοικητικό κομμάτι, καθώς και στο τμήμα σκάουτινγκ. Θέλοντας να τα αλλάξει όλα … και όλους!

Τεχνικός διευθυντής θα έρθει σύντομα. Μόλις τελειώσουν οι ανακατατάξεις στο ρόστερ, και ηρεμίσει η ομάδα με τους προκριματικούς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ