Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι, μπήκε σε φάση πολλών αλλαγών. Δεν είναι μόνο στην τεχνική ηγεσία, και στο ρόστερ οι αλλαγές, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο να περιμένουμε αλλαγές.

Ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που δεν υπολογίζεται και έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί.

Το θέμα το έβγαλε στην επιφάνεια  η ισπανική έκδοση του ESPN, και αναφέρεται πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είχαν συνάντηση με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα για τον 28χρονο αμυντικό.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό. Το σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», η μεταγραφή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού δεν προχώρησε με την Λυών και  ο Ολυμπιακός, έχει και τον πρώτο λόγο.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αμυντικός είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που τον έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα»

Το θέμα με την μεγαλύτερη σημασία για το κλείσιμο της συμφωνίας είναι το ύψος του μισθού που μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός. Όπως λέγεται δεν μακριά οι δύο πλευρές.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της θέλει να “ξεφορτωθεί” τον ποδοσφαιριστή, και ο ίδιος θέλει να να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ