Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι στην χώρα μας το βράδυ της Κυριακής (30/05, 22:00) ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πειραιώτες πριν υπογράψει. Από κει και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μείνει στην περίπτωση του Μπρούμα και θα κοιτάξει για εξτρέμ. Η μόνη περίπτωση οι […]

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι στην χώρα μας το βράδυ της Κυριακής (30/05, 22:00) ώστε να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πειραιώτες πριν υπογράψει.

Από κει και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μείνει στην περίπτωση του Μπρούμα και θα κοιτάξει για εξτρέμ. Η μόνη περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν κίνηση είναι η τιμή του να πέσει στα 3.5 εκ. ευρώ και να τον πάρουν ως λύση πάγκου.

Το περσυνό πρόβλημα και με την απουσία του Ποντένσε ήταν εμφανές. Στόχος είναι αυτό το κενό φέτος το καλοκαίρι να καλυφθεί. Ονόματα έχουν προταθεί από διάφορα γραφεία μάνατζερ, όμως η απόφαση που θα παρθεί θα είναι έπειτα από σκέψη για το καλύτερο δυνατό.

Μία λύση που έχει ακουστεί έντονα είναι του Νέλσον από την Άρσεναλ και σίγουρα θα συζητηθεί…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ