Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να πήρε την πρόκριση και να έχει μια συνέχεια στο Europa League, ο Ολυμπιακός όμως θα περάσει από γενικό λίφτινγκ.

Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να πήρε την πρόκριση και να έχει μια συνέχεια στο Europa League, ο Ολυμπιακός όμως θα περάσει από γενικό λίφτινγκ. Με πρόσωπα και καταστάσεις να αλλάζουν. Και ονόματα που θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία τους στην ομάδα να παίρνουν τον δρόμο της αποχώρησης.

Είναι ώρα για μια αλλαγή. Και ο Κορμπεράν δεν θα κολλήσει σε πρόσωπα. Εξάλλου έχει και το ελεύθερο από τον απογοητευμένο Βαγγέλη Μαρινάκη. Που πίστεψε σε κάποια παιδιά της ομάδας και εκείνα τον διέψευσαν…

Ένας από τους παίκτες που δεν λογίζεται στα πλάνα του Κορμπεράν για φέτος είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο οποίος μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να ήταν λύση εγγύησης για τους Πειραιώτες. Όμως τον τελευταίο καιρό δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν.

Για τον παικτη από την Γουινέα ενδιαφέρεται η Ρεν. Και ο Καμαρά βλέπει με καλό μάτι την μετακόμιση του εκεί.

Το τελευταίο διάστημα έχουν “φουντώσει” ξανά οι φήμες περί αποχώρησης του Μαντί Καμαρά, ειδικά από τη στιγμή που ο άσος από τη Γουινέα αποδοκιμάστηκε στο “Καραϊσκάκης” κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς με τη Σλόβαν.

Τα σχετικά ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Ρεν έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς παίκτη, καθώς αναζητά μέσο με τα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ο ίδιος ο Καμαρά φέρεται να μην έχει αντίρρηση στο να επιστρέψει στη Γαλλία, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή για μία ομάδα με φιλοδοξίες, όπως είναι η Ρεν.

Αυτό όμως δεν θα γίνει με βιαστικό τρόπο. Καθώς στον Ολυμπιακό είδαν πως η κίνηση με Τικίνιο απέδωσε. Και σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Κορμπεράν θα έχει στην διάθεση του τον Καμαρά. και έπειτα θα τον παραχωρήσει.

Το ίδιο δεν θα συμβεί και με τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ξένο σώμα. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην τον έχει δηλώσει καν στην ευρωπαϊκή λίστα. Τουρκία ή Πορτογαλία οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του παίκτη.

Ο μεγάλος στόχος του Κορμπεράν που έχει ζητήσει να έρθει σύντομα στην ομάδα είναι το εξτρέμ. Θα είναι υπέρβαση, οπότε, να το περιμένετε μετά την είσοδο στους ομίλους του Europa αν όλα πάνε καλά για τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ