Οι εμφανίσεις αποθαρρύνουν όμως το μεταγραφικό ντεμαράζ δίνει αισιόδοξη νότα για τη συνέχεια! Ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί καθώς πλησιάζει σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις αποθαρρύνουν όμως το μεταγραφικό ντεμαράζ δίνει αισιόδοξη νότα για τη συνέχεια! Ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί καθώς πλησιάζει σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα στον Ολυμπιακό. Το άσχημο αποτέλεσμα από την Φράιμπουργκ σίγουρα δεν παραγράφεται, όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να κοιτάξουν πίσω.

Αυτή είναι η φύση μιας αγωνιστικής περιόδου με Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα και ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλύτερα από όλους τους ανταγωνιστές την διαδικασία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σχεδιάζουν πια τα πλάνα για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κάρλος Κορμπεράν διαθέτει ένα πλούσιο υλικό και πρέπει να επιλέξει τους πιο έτοιμους για το απαιτητικό παιχνίδι. Οι προπονήσεις είναι είδος πολυτελείας όταν μέσα σε 72 ώρες έχεις ταξίδι και νέο ματς γι’αυτό το έργο του Ισπανού τεχνικού εστιάζει στην διαχείριση.

Στο ματς της περασμένης Πέμπτης απουσίαζαν οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Βαλμπουενά που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Είναι ποδοσφαιριστές που στηρίζονται τα πλάνα του Κορμπεράν και θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες και ο χρόνος θα λειτουργήσει ευεργετικά στον Ολυμπιακό!

Μαρσέλο, Χάμες, Μπακαμπού και Σαμασέκου ήταν οι τέσσερις δυνατές προσθήκες των ερυθρόλευκων και με την επιστροφή στις υποχρεώσεις αναμένεται να δώσουν ουσιαστικές λύσεις!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ