Μάλιστα με τα αποτελέσματα που ήρθαν κινδυνεύει ακόμα και η 3η θέση στον όμιλο. Κάτι που θα ήταν καταστροφικό για την φετινή χρονιά και τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν.

Τα σύννεφα είχαν αρχίσει να μαζεύονται από νωρίς για τον Κορμπεράν, και αγώνα με αγώνα το κλίμα γινόταν πολύ αρνητικό. Η κακή πορεία της ομάδας, η κακή διαχείριση του ρόστερ με αποκορύφωμα ο αγώνας με την Φράιμπουργκ έφεραν το τέλος του Ισπανού τεχνικού.

Σας το είχαμε πει πριν μερικές ημέρες ότι το κλίμα ήταν ήδη αρνητικό και μια ακόμα ήττα θα τον οδηγούσε στην έξοδο. Πόσο μάλλον όταν η βαριά ήττα με την Φράιμπουργκ συνδυάστηκε με την χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων ετών στην Ευρώπη.

Η εμφάνιση με την Φράιμπουργκ ήταν χειρότερη από τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, που μετά ήρθε ο Κορμπεράν να διορθώσει την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα δεν έρχονται, οι εμφανίσεις δεν είναι οι πρέπουσες και μετά από 1,5 μήνα ο Κορμπεράν φαίνεται ακόμα πως εγκλιματίζεται τη στιγμή που οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι σημαντικές. Η παθητική εικόνα της ομάδας και η έλλειψη επιθετικής φιλοσοφίας είναι κάτι που είχε ενοχλήσει πολύ…

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε υπομονή και πίστωση χρόνου ώστε η εικόνα του Ολυμπιακού να βελτιωθεί, όμως δεν παρατηρείται καμία πρόοδος. Αν βάλουμε ότι θα διαχειριστεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών και τα σημάδια μέχρι τώρα ήταν τέτοια που έδειχναν ότι δεν είχε τις ικανότητες να τα καταφέρει.

Απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, ισοπαλίες και ήττες στην Ευρώπη, και εμφανίσεις που δεν αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί.

Μάλιστα με τα αποτελέσματα που ήρθαν κινδυνεύει ακόμα και η 3η θέση στον όμιλο. Κάτι που θα ήταν καταστροφικό για την φετινή χρονιά και τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν.

Ο Ισπανός δείχνει ότι είναι εκτός κλίματος και έχει χάσει το στοίχημα και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα ανακοινωθεί σύντομα η λύση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Ο αντικαταστάτης του έχει βρεθεί και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: (Vid)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ