Αναβρασμός στον Ολυμπιακό μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι, μπήκε σε φάση πολλών αλλαγών. Δεν θα είναι μόνο στην τεχνική ηγεσία, και στο ρόστερ οι αλλαγές, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο να περιμένουμε αλλαγές.

Χαβιέρ Καγιέχα και άλλα ονόματα ακούγονται δυνατά για την διαδοχή στον πάγκο των ερυθρολεύκων. Καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υπ’ατμόν και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Τι αναμένεται δηλαδή, είναι ήδη παρελθόν, όμως, προς τιμήν του, παραμένει και έχει συμφωνήσει να παραδώσει την ομάδα ο ίδιος στον επόμενο προπονητή που θα τον διαδεχθεί. Δείχνοντας τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει αναπτύξει με τον σύλλογο.

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια. Ονόματα, όπως αναφέραμε και στην αρχή, ακούστηκαν ήδη πολλά. Με εκείνο του Χάβιερ Καγιέχα να προκρίνεται έναντι των υπολοίπων.

Ο Ισπανός προπονητής πριν λίγες ημέρες είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με την Αλ – Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία, αλλά λίγες ημέρες μετά τινάχτηκε στον…αέρα ο «γάμος». Δεν έγινε γνωστός ο λόγος, και δεν ξέρουμε αν είχε σχέση η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δελεαστική.

Ο μάνατζερ του 44χρονου προπονητή βρέθηκε στο «Καραϊσκάκη» την Τετάρτη (27/7) και παρακολούθησε live το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα. Να πέρασε για καφέ δεν νομίζουμε.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίς το πρωί μέσω του sports365.gr ο Ισπανός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ελληνική ομάδα.

Μια προφορική συμφωνία που από Δευτέρα, αναμένεται να προχωρήσει και σε επίσημη, με την άφιξη του τεχνικού στην χώρα μας, ώστε να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες και να προχωρήσει ο …αρραβώνας.

Who is who?

Ο Καγιέχα είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, παρά το γεγονός πως είναι ακόμη μικρός σε ηλικία, ο 44χρονος έχει μαζέψει ήδη εμπειρίες και αναμένεται να χτίσει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό.

Σημείωση: Στον οποίο Ολυμπιακό μάλιστα αναμένεται μαζική σκούπα, όπως διαβάσατε και χθες. 

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολουθώντας μια αξιοσέβαστη ποδοσφαιρική πορεία σε Αλαβές, Οσασούνα, Αλμερία και Βιγιαρεάλ

Στην τελευταία μάλιστα ξεκίνησε και τα προπονητικά του βήματα. Όπου ξεκίνησε από τις ακαδημίες το 2012. Μένοντας ως το 2017 με πολλές επιτυχίες.

Έπειτα Βιγιαρεάλ Β και από το 2017 ως το 2020 στην πρώτη ομάδα, παίρνοντας εμπειρίες από την La liga. Στην τελευταία του χρονιά την οδήγησε στην 5η θέση.

Η επόμενη ομάδα του ήταν η Αλαβές, στην οποία δεν πρόλαβε να κάνει αρκετά, καθώς έμεινε μόλις για 1 σεζόν.

Πλέον ο προπονητής επιζητά καριέρα και εκτός Ισπανίας, σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό όπως λέγεται βρίσκει αυτά που θέλει για να μπορέσει να δουλέψει και να δείξει έργο, και από την μεριά του ο Ολυμπιακός, χρειάζεται έναν προπονητή, που θα επαναφέρει την ηρεμία, θα κάνει σωστή αξιολόγηση, και θα επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες μεν, αλλά το κυριότερο για την διοίκηση είναι ο κόσμος να βλέπει και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο εκπρόσωπος του Καγιέχα εκτός από την συμφωνία για τον πάγκο του Ολυμπιακού, τρέχει με την σύμφωνη γνώμη του Καγιέχα την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που εξετάζεται κι αυτός σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους». Θα κάνει αίσθηση όπως λέγεται όταν ανακοινωθεί.

Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ