O Ολυμπιακός και η Cosmote μια ανάσα από μια πολύ μεγάλη συμφωνία.

Σας είχαμε γράψει εδώ και μέρες ότι η Cosmote έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν. Το συμβόλαιο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με την NOVA εκπνέει το καλοκαίρι και για αυτό μπήκε στο κόλπο η Cosmote.

Η πρόταση της στους Πειραιώτες ανέρχεται ανάμεσα στα 15 έως 18 εκατομμύρια ευρώ! Τρομερά δελεαστική! Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πως είναι κλεισμένη η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. To deadline για τις τελικές υπογραφές είναι στις 3 Μαΐου!

Όπως όλα δείχνουν τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές. Η συμφωνία περιλαμβάνει ότι η Cosmote αποκτά τα τηλεοπτικά δικαιώματα τον εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού της Super League 1 για τις αγωνιστικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο λόγος που υπάρχει η απόκλιση των 3 εκατομμυρίων που αναφέραμε πιο πάνω είναι αν ο Ολυμπιακός παραχωρεί και το αποκλειστικό δικαίωμα των αγώνων του Champions League της Τετάρτης που μέχρι σήμερα τα τελευταία δύο χρόνια μετέδιδε το MEGA. Το κανάλι που ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ