Ώρα μεταγραφών στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός απέχει λίγο από την μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος φτάνει στην Ελλάδα για να ανεβάσει λέβελ τους Πειραιώτες. Συνεχίζονται όμως, παράλληλα, και οι υπόλοιπες κινήσεις. Με παίκτες να καταφθάνουν σε όλες τις θέσεις άμεσα.

Οι Πειραιώτες ανεβάζουν στροφές για την απόκτηση και μπακ, που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Παράλληλα χτενίζουν την αγορά και για εξάρι. Ένα εξάρι με τρεξίματα και πραγματικός …σκύλος στο κέντρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που το όνομα του Μανώλη Σιώπη έπεσε στο τραπέζι. Με τον Κορμπεράν να τον θέλει.

Τι άλλο; Τι χρειάζεται ακόμη για να κλείσει ο χορός των μεταγραφών στον Ολυμπιακό; Μα φυσικά έναν τερματοφύλακα. Εκεί που θα υπάρχει ζουμάκι το επόμενο διάστημα. Καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο πρώην ασπρόμαυρος, δεν αποκλείεται να γίνει ερυθρόλευκος.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας αυτή την στιγμή διαμένει στην Αθήνα, αφού παρά τις πολύ μεγάλες προτάσεις δεν ήθελε να φύγει τελικά για τον Αραβικό κόσμο, όπως αναμένονταν. Οι φήμες πάντως τον ήθελαν, και τον θέλουν πλέον πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι.  Με τις δύο πλευρές να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας πλέον. Και να είναι ακόμη και θέμα 24ώρων η ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό.

Πολύ πιο κοντά ο γάμος από ποτέ.

Εκτός των περιπτώσεων που σας αναφέραμε πάντως υπάρχουν και περιπτώσεις που δουλεύονται στο παρασκήνιο. Όπως 2 εξτρέμ που ενδιαφέρουν τον Κορμπεράν.

Ο λόγοα για τον παίκτη της Φούλαμ α τον Καβαλέιρο και  του Τζος Μπόουλερ της Μπλάκμπουλ. Με τον δεύτερο να κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο.

Η έκπληξη

Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του 26χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού της Σεβίλλης, Μουνίρ. Για τον οποίο βέβαια τα δεδομένα είναι αρκετά δύσκολα. Καθώς  μιλάμε για παίκτη από την Ελιτ. Αλλά μήπως και ο Μπιελ δεν ήταν δύσκολη περίπτωση;

Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να διορθώσει άμεσα με ποιοτικούς παίχτες τις ανορθογραφίες που υπήρξαν στο ρόστερ.

Πλησιάζοντας πάντως στην deadline των μεταγραφών ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει μια χούφτα παικτών, που θα κάνουν την διαφορά και θα αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα της ομάδας.

Υπάρχουν αρκετές ακόμα μεταγραφές για τον Ολυμπιακό και ο Κορμπεράν έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να δέσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ