Στον Aστερισμό του Μπλαν κινείται ο Ολυμπιακός, αλλά

Στον Αστερισμό του Μπλαν κινείται ο Ολυμπιακός. Το όνομα του Γάλλου παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, όσο όμως δεν κλείνει τόσο ακούγονται παράλληλα και άλλα ονόματα.

Οι δύο λόγοι που δεν προχωράει για την ώρα το θέμα είναι αρχικά πως ο Μπλαν ζητάει 2,5 εκ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει λίγο λιγότερο, ελαφρώς πάνω από τα 2 εκ. Και έπειτα πως ο Γάλλος ζητάει κλειστό . 3ςετες  ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν 2+1 .

Ο Γάλλος είναι σκληρός διαπραγματευτής…και το τραβάει στα άκρα. Ξέρει την ανάγκη των ερυθρολεύκων για να κλείσουν καλό όνομα άμεσα και προσπαθεί να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Ζητήματα που η λογική λέει πως θα ξεπεραστούν, όμως δεν παύουν να υπάρχουν και εναλλακτικές, με ονόματα αρκετά σοβαρά στο τραπέζι. Ένα από αυτά που παίζει, και αποτελεί μια εναλλακτική γνώριμη για τον Ολυμπιακό είναι εκείνο του Μίτσελ.

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων παίζει στο παρασκήνιο, όμως σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς ο Μπλαν παραμένει φαβορί και διακαής πόθος των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Και μόνο όμως η ύπαρξη του ονόματος σαν εναλλακτική δίνει μια παραπάνω ηρεμία, πως αν δεν κλείσει ένα μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός δεν θα πάει για αλχημείες.

Ίσως τα επόμενα λεπτά – ώρες να έχουμε και επίσημες εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ