Θα ντύσουν οι Πειραιώτες τον Κολομβιανό στα «ερυθρόλευκα»;

O Ολυμπιακός  σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» του καλοκαιριού. Εδώ και κάποιες ώρες ακούγεται πολύ έντονα ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Χάμες Ροντρίγκες.

Κατά πόσο μπορεί να είναι πραγματικο το ενδιαφέρον και όχι παιχνίδι από την πλευρά του μάνατζερ δεν μπορούμε να το ξέρουμε προς το παρόν.

Ο Κολομβιανός άσος αγωνίζεται στην Αλ Ραγιάν αλλά από πέρσι τον Απρίλιο προσπαθεί να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο 31χρονος με την ομάδα του Κατάρ έχει σε ένα χρόνο 5 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 15 αγώνων. Με την Αλ Ραγιάν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 αλλά θέλει να φύγει.

Η καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε ελεύθερη πτώση. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ο Κολομβιανός το 2015 κόστιζε 80 εκατομμύρια ευρώ, το 2018 50 εκατομμύρια ευρώ και πλέον 13 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως σας είπε πιέζει την ομάδα του Κατάρ να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι το κασέ του έχει πέσει αισθητά, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός αλλά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Γηραιά Ήπειρο και να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα».

Αλλά μια τέτοια μεταγραφή με τόσο μεγάλο ρίσκο, αλλά και τόσο πολύ χρήμα , πόσο εύκολο είναι να γίνει, αν υπάρχει μεταγραφικό πλάνο σε μια ομάδα, με νέο προπονητή που πάει να χτίσει σε σταθερές βάσεις.

Δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε τίποτα από όσα ακούγονται, αλλά από την άλλη “άγνωστοι αι βουλαί του Μαρινάκη”. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δύσκολα φέρνει το πολύ μεγάλο όνομα σε πολύ μεγάλη  πτώση η καριέρα του.

Αν γίνει βέβαια αυτό αρχικά θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μεταγραφή (ως όνομα γιατί τα άλλα στο χορτάρι, και έχει να τα βγάλει χρόνια) των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ