«Είμαστε πολύ τυχεροί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός στόπερ. Aπαντώντας σε ερώτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Για το παιχνίδι με την Ελσίνκι, τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και την επίδραση που έχει ο Ρουμάνος προπονητής στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

«Είμαστε πολύ τυχεροί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός στόπερ. Aπαντώντας σε ερώτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη συνεργασία μαζί του. Παράλληλα, έδωσε κλίμα από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ποιο είναι το μυστικό της φετινής πορείας και αν είναι εμπόδιο ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει κάνει ήδη όλα φέτος: «Το μυστικό είναι ότι δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα, είμαστε αγαπημένοι και υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι εμπόδιο αυτό. Έχουμε κίνητρα για το αυριανό ματς. Είναι να τελειώσουμε τον ομιλο ως αήττητοι και να κάνουμε το ρεκόρ συγκομιδής ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Για την παρουσία του κόσμου που θα κάνει καιρό να δει ματς δια ζώσης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο και αυτό, γιατί θα έχουν πολύ καιρό να έρθουν στο γήπεδο μετά από αυτό. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη. Είναι ένα κίνητρο να παίξουμε και για αυτούς. Ξέρουμε πάντως ότι και εκτός γηπέδου θα μας στηρίζουν σε όλα».

Για το πόσο εύκολο είναι να εξηγείς στους ξένους παίκτες ότι συμβαίνει στην Ελλάδα: «Υπάρχει αυτό… υπάρχουν ερωτήσεις από τους ξένους, προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Ακόμα και για εμάς που είμαστε Έλληνες δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε».

Για το αν έχει βάλει ο ίδιος προσωπικούς στόχους: «Ο πρώτος και πιο σημαντικός στόχος μέχρι το φινάλε είναι να είμαι υγιής. Μπορώ να πετύχω πολλά αν είμαι καλά, αλλά χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου και του τεχνικού επιτελείου δεν γίνεται τίποτα».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ και τι φέρνει στην ομάδα η παρουσία του Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε πάρει την πρώτη θέση και είμαστε απευθείας στους «16» γιατί για έναν μήνα δεν θα έχουμε ευρωπαϊκά ματς και θα μπορέσουμε να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα, στην καριέρα του έχει πετύχει πολλά, για εμάς τους νεαρούς είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάει στο να εξελιχθούμε».

Για το rotation και το πώς αποτυπώνεται στα αποδυτήρια: «Βοηθάει όλη την ομάδα, όποιος μπαίνει να παίξει έχει καθαρό μυαλό και θέλει να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ καλό για μας και η ομάδα είναι όπως πρέπει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ