Ο Μασούρας έδειξε τον δρόμο στους «ερυθρόλευκους», σκοράροντας δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ακόμη ματς οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και πήραν τη νίκη με 4-0, διπλασιάζοντας τις φετινές νίκες τους.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μασούρας (32′ και 49′), Καμαρά (44′) και Κίνι (77′), ενώ να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις, 90′+4′, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Τσιντώντας.

Όπως συνηθίζει σε όλους τους μέχρι τώρα επίσημους αγώνες του ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε σε όλο το γήπεδό τον αντίπαλό του από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Έτσι ξεκίνησαν και οι πρώτες καλές στιγμές από νωρίς, καθώς η κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 5ο λεπτό πέρασε άουτ.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 32′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν Μασούρας εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′, η ομάδα του Πειραιά πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ελ Κααμπί, όμως ο βοηθός υπέδειξε σε αντικανονική θέση τον Γιώργο Μασούρα στο ξεκίνημα της φάσης.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από επέμβαση του Τσιντώτα στο σουτ του Ελ Κααμπί και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά και σκόραρε νωρίς με τον Γιώργο Μασούρα να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είδε την κίνηση του Ελ Κααμπί και του έκανε την κάθετη μπαλιά η οποία όμως και κόπηκε από τους αμυντικούς, όμως ο Μασούρας ακολούθησε τη φάση έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και μάλιστα είχε και δοκάρι στο 63’, όταν ο Ρόντινεϊ είδε την κίνηση του Μπιέλ ο οποίος έκανε το σουτ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 4-0 για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε με διαγώνιο σουτ ο Κίνι.

Αρχικά ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ με τον Τσιντώτα να διώχνει και στην επαναφορά ο Κίνι με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, στο 90′+4′, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Παναγιώτης Τσιντώτας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Ολυμπιακός (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά (72′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Σκάρπα (83′ Μπρίνιτς), Φορτούνης (57′ Καρβάλιο), Μασούρας (57′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (71′ Ελ Αραμπί).

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τσακμάκης (59′ Αθανασίου), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (59′ Ντίρκς), Ρομπάιγ (73′ Τριμμάτης), Φριντζόνσον, Βέργος (66′ Αντζιέλσκι).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ