Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και συνέτριψε τον Άρη με 4-1

Ολυμπιακός – Άρης: Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε για την εμβόλιμη της Super League. Με την απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και συνέτριψε τον Άρη με 4-1

»Καθαρίζοντας» το ματς στο β ημίχρονο!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει μπροστά στο σκορ. Οι ερυθρόλευκοι έφυγαν στην κόντρα, με τον Σολμπάκεν να βλέπει εξαιρετικά τον Φορτούνη στα δεξιά. Εκείνος διένυσε μέτρα και μοίρασε στον Μασούρα, ο οποίος έκανε μέσα από την περιοχή το γύρισμα, με τον Μπράμπετς άθελά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Πάρα πολύ όμορφο γκολ για τον Άρη που ισοφαρίζει. Ο Πάρντο, που πέρασε μόλις αλλαγή, έκανε ένα δυνατό σουτ δεξιά εκτός περιοχής, μετά την απομάκρυνση του Κίνι και με εκπληκτικό τρόπο βρήκε δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Ο Ποντένσε συνεργάστηκε με τον Ροντινέι, ο Βραζιλιάνος από τα δεξιά έκανε το γύρισμα προς το πρώτο δοκάρι, με τον Ελ Κααμπί να βάζει το πόδι του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός καταιγιστικός και κάνει το 4-1. Ο Μπιέλ έφυγε στην κόντρα επίθεση, πάτησε στην περιοχή, γύρισε στα αριστερά για τον Γιόβετιτς και έκανε το σουτ χαμηλά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το 4-1 έμεινε ως το φινάλε. Με τον Ολυμπιακό να παϊρνει μια εμφατική νίκη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ