Ο 34χρονος άσος θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο και η μέρα αυτή δεν αργεί. Αποκλείεται όμως ο Μίτσελ να ρίξει τον Μαρσέλο στο γήπεδο νωρίτερα από ο,τι πρέπει.

Ο Μαρσέλο συμπληρώνει τρεις εβδομάδες στη χώρα μας, αλλά δεν έχει φορέσει μέχρι στιγμής την ερυθρόλευκη φανέλα για να αγωνιστεί.

Δεν έχει προσδιοριστεί, έως τώρα, πότε θα είναι σε θέση να πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι τoυ Ολυμπιακού.

Οι φήμες για παραπάνω κιλά, η έξτρα προπόνηση και το  ρίσκο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ προπονείται κανονικά στου Ρέντη από τις 6 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή αφότου έφθασε στην Ελλάδα. Aνεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις και δεν κρύβει την επιθυμία του να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας το συντομότερο δυνατόν. Eκφράζει συχνά την ανυπομονησία του να πατήσει χορτάρι φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 34χρονος άσος θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο και η μέρα αυτή δεν αργεί. Αποκλείεται όμως ο Μίτσελ να ρίξει τον Μαρσέλο στο γήπεδο νωρίτερα από ο,τι πρέπει.

Ωστόσο, θέλει ακόμα δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί. Θεωρείται βέβαιο, πάντως, πως δεν θα παίξει oύτε στην επανέναρξη της Super League κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο επόμενο επίσημο του Ολυμπιακού που είναι και Ευρωπαϊκό και ο αγώνας της χρονιάς για την συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, είναι πολύ πιθανό.

Στον αγώνα με την Κάραμπαγκ στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει το μεγάλο ντεμπούτο ο σούπερ σταρ των ερυθρολεύκων.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ