Ο Κορμπεράν  δεν έχει καθίσει στον πάγκο μεγάλης ομάδας και δεν έχει αντιμετωπίσει πίεση παρόμοια με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Μακάμπι, και ειδικά την συντριβή εντός με 0-4. Υπ ατμών ο Πέδρο Μαρτίνς και απλά αναμένεται η ανακοίνωση. Θα γίνει με την έλευση του νέου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός όπως γράφουν οι Κροάτες είναι κοντά με τον Σλάβεν Μπίλιτς. Αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Πέδρο. Είναι πρώτος στην λίστα και έχουν γίνει σε θετικό κλίμα οι πρώτες επαφές.

Τελικά όπως έγινε γνωστό στην πιάτσα έγινε σήμερα το καθοριστικό ραντεβού και υπήρξε τεράστιά διαφορά στις οικονομική πρόταση με τις απολαβές που ήθελε ο Μπίλιτς. Τριπλάσιο νούμερο ζήτησε και κάπου εκεί έκλεισε η συζήτηση.

Ο Ολυμπιακός όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες στράφηκε στον ήδη κλεισμένο εδώ και 48 ώρες  (προφορικά) Κάρλος Κορμπεράν. Από βοηθούς ο μόνος «σίγουρος» είναι ο Ισπανός Χόρχε Αλαρκόν.

Ο νεαρός τεχνικός χωρίς το πολύ μεγάλο βιογραφικό ουσιαστικά θα αναλάβει τους ερυθρόλευκους με το έργο που έδειξε στην Χάντερσφιλντ, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Κορμπεράν  δεν έχει καθίσει στον πάγκο μεγάλης ομάδας και δεν έχει αντιμετωπίσει πίεση παρόμοια με τον Ολυμπιακό.

Πρώτος προπονητής είχε αναλάβει Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου και Χάντερσφιλντ.

Στο βιογραφικό του για να είμαστε δίκαιοι, είναι σημαντικό ότι ήταν επί τρία χρόνια βοηθός του “δάσκαλου” Μπιέλσα.

Καμία σχέση με τις απαιτήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον Ολυμπιακό, και ειδικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπως η τωρινή.

Είναι στοίχημα ο Κάρλος Κορμπεράν, και δεν μπορεί να αμφιβάλει κανείς για αυτό, αλλά όλοι κρίνονται από το έργο τους τελικά. O Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει πως έχει την ικανότητα να βρίσκει ταλαντούχους προπονητές. Κάτι που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ