Δεν το… κουνάει από τους «ερυθρόλευκους» ο Κολομβιανός μέσος.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Πρόσφατα έγινε λόγος για «μπάσιμο» της Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτησή του, αλλά και ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Κολομβιανά δημοσιεύματα, όμως, αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Η ιστοσελίδα semana και ο δημοσιογράφος, Χόρχε Νικόλα, έγραψαν χαρακτηριστικά πως ο Κολομβιανός έχει ήδη συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με τη Βάσκο Ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί.

Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν.

Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ