Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πάρει τα μάτια της από πάνω του.

Ο Λιβάι Γκαρσία εντυπωσιάζει φέτος με την ΑΕΚ και γερμανικές ομάδες τον παρακολουθούν, ως ενδεχόμενο μεταγραφικό στόχο τους.

Ο 25άχρονος πλάγιος μέσος της «Ένωσης» δεν έχει περάσει απαρατήρητος στην Bundesliga. Οι εμφανίσεις του στη φετινή Super League, άλλωστε, είχαν κεντρίσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως η Λάτσιο, η Τζένοα και η Βιγιαρεάλ.

Η Βόλφσμπουργκ και η Στουτγκάρδη ήρθαν να προστεθούν στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον διεθνή με την Εθνική Τρινιτάντ και Τομπάγκο, ενώ διακριτικές «ματιές» τού ρίχνει και η Χόφενχαϊμ.

Βέβαια, ο Ματίας Αλμέιδα στηρίζεται σε εκείνον και για να αποχωρήσει θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να δεχθούν δελεαστική πρόταση εξαγοράς του.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025. Οι «λύκοι» είχαν κινηθεί κι εν έτει 2021 για την απόκτησή του, αλλά τότε η ΑΕΚ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρότασή τους.

Τώρα, δεν έχουν σταματήσει να τον παρακολουθούν, έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής πορεία του.

Απομένει να δούμε εάν, πράγματι, η Βόλφσμπουργκ θα προχωρήσουν σε νέα πρόταση και εάν θα το κάνει ποια θα είναι η απάντηση της ελληνικής ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ