Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο.

Από το Γεντί Κουλέ πέρασε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η καινούρια εμφάνιση, με την οποία παρατάχθηκαν οι Κρητικοί, δεν τους έφερε γούρι. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τις φετινές νίκες τους, με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να γνωρίζουν και δεύτερη σερί ήττα.

Το «τριφύλλι» κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος άνοιξε το σκορ στο 17’, έπειτα από φανταστική μπαλιά σαράντα μέτρων από τον Πέρεθ από αριστερά στην περιοχή. Εκείνος έκανε άψογο στοπάρισμα με το στήθος και σούταρε για το 1-0.

Ο Άντραζ Σπόραρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 33’, νικώντας τον Στέφενς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Ο 18χρονος μέσος Λεάντρο Φρόκου, από την πλευρά του, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, έχοντας πέρυσι τέσσερις συμμετοχές πέρυσι με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στίβενς, Βούρος, Γιόχου (64′ Διαμαντής), Μαρινάκης, Γιαννούλης (46′ Μπουζούκης), Ντιουσέ, Μεγιάδο, Νέιρα (11′ λ. τρ. Ντίκο), Τοράρινσον (64′ Αποστολάκης), Λάρσον, Τοράλ (68′ Στάικος).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (76′ Γκάνεα), Πέρεθ, Κουρμπέλης (68′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (86′ Βαγιαννίδης), Αϊτόρ (86′ Φρόκου), Τσέριν, Σπόραρ (76′ Ιωαννίδης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Πρώτη απειλή με Λάρσον στις καθυστερήσεις:




0-2, εξαιρετική σέντρα ο Αϊτόρ, πρώτος στη μπάλα ο Σπόραρ:




0-1, υπέροχο σουτ του Παλάσιος μετά τη φοβερή ασίστ του Πέρεθ:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ